Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier μέσω της υπηρεσίας “Πόρτα – Πόρτα” στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα, για παραγγελίες που καταχωρούνται πριν τις 15:00 ( θα λάβετε ενημερωτικό e-mail). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα καταστήματα μας, κατόπιν ραντεβού.

Για παραγγελίες μικρότερες των 39 € και μέχρι 2kg βάρους, τα έξοδα αποστολής είναι 2,00 ευρώ για την Αττική, και 3,00 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Για παραγγελίες άνω των 2kg ισχύει έξτρα χρέωση 1,00 ευρώ.

Τέλος, για παράδοση της παραγγελίας σας το Σάββατο (θα πρέπει να το αναφέρετε στα σχόλια), υπάρχει έξτρα χρέωση 2,50 ευρώ.

Επιστροφές

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος οποιουδήποτε προϊόντος ο πελάτης μπορεί να ειδοποιήσει την εταιρεία είτε τηλεφωνικώς (210 4909961) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@beautrip.gr) αναφέροντας το ελάττωμα του προϊόντος.

Η εταιρία οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

Η τυχόν επιστροφή του εμπορεύματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα πρέπει να γίνει μέσω της εταιρείας courier που συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση πελάτη, βάσει της υπάρχουσας τιμολογιακής πολιτικής. Αν όντως το προϊόν εξακριβωθεί ότι είναι ελαττωματικό, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει είτε την επιστροφή χρημάτων, με τον τρόπο με τον οποίο είχε πληρώσει την παραγγελία – πιστωτική, αντικαταβολή κοκ – (πλέον των εξόδων courier) ή την αντικατάσταση του προϊόντος (πλέον και πάλι των εξόδων courier).

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον: H επιστροφή του προϊόντος ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του, στα φυσικά καταστήματα, μέσω της εταιρείας courier που συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautrip.gr και (β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές σε προϊόντα που έχουν πουληθεί σε ενέργειες Προσφορών και Εκπτώσεων. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ορθογραφικά λάθη και λοιπές αλλαγές.

** Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε βερνίκια νυχιών, mascara, lip gloss & eyeliner **